Wijlen ererector Caroline Pauwels richtte in 2020 een noodfonds op voor kwetsbare studenten. Haar fonds biedt financiële, materiële en psychologische ondersteuning aan studenten in nood door duurzaam te investeren in laptops, leefgeld, huishuur, psychologische bijstand en menstruatieproducten.

Doneer online of via een overschrijving op het rekeningnummer BE51 0013 6779 3562 van de VUB met vermelding van de vrije mededeling GIFTFO7. U kan ook maandelijks schenken. Voor een gift vanaf €40 bezorgt de VUB Foundation u in 2023 een fiscaal attest.

Uw gift

Ik schenk eenmalig

of

Ik schenk maandelijks

Waarom schenken?

Uw bijdrage laat ons toe om steun te bieden aan studenten die financiële, materiële en/of psychologische moeilijkheden ondervinden. Schenkt u liever via overschrijving? Dat kan op het rekeningnummer BE51 0013 6779 3562 van de VUB met vrije mededeling GIFT FO7.

Uw gegevens

* Verplichte velden

Wat uw steun betekent

Uw steun haalt kopzorgen weg en brengt opnieuw hoop en optimisme in het leven van studenten. Bovendien versterkt u de samenleving door te investeren in jong talent.

Uw betaling

100% beveiligd betaalplatform

Bancontact

MasterCard of Visa

De veiligheidscode bestaat uit de 3 laatste cijfers op de keerzijde van uw creditcard

Apple Pay

Zorgeloos schenken

Schenkt u maandelijks? Dan kan u op elk moment uw domiciliëring stopzetten door contact op te nemen met de VUB Foundation via foundation@vub.be. Vermeld hierbij uw persoonsgegevens, uw IBAN-rekeningnummer en vanaf welke datum u de domiciliëring wil stopzetten.